Tajna najfinijeg pohanja krije se u...

Geraud Pfeiffer/Pexels Pohanci
Pokušali smo sve, a samo nam je jedan sastojak zaista pomogao kod pripreme najfinijih pohanaca...
Vidi originalni članak

Do savršenog je pohanog mesa zbilja teško doći. Iako je internet prepun savjeta, no ponekad samo hrabro eksperimentiranje dovodi do najboljih rezultata. Upravo zato, mi smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano - u mlijeku.

 

A nisu krušne mrvice! Znanstvenici otkrili tajnu savršene pohane piletine

 

Kada pripremaš piletinu ili puretinu, prije paniranja i soljenja, svakako je potopi u posudu s mlijekom na barem pola sata. Mlijeko će omekšati meso, a kada ga ispečeš, ono će biti sočnije i bogatije.

 

 

Sjajna stvar! Nove ideje: Za nijansu bolje pileće pohano meso!

 

Također, odlična ideja bit će paniranje u mješavini krušnih mrvica, začina, parmezana i sezama. Odabrati možeš i samo jedan od dodataka, a želiš li uživati u stvarno hrskavim pohanim odrescima, dio mrvica zamijeni usitnjenim kukuruznim pahuljicama.

 

sjajno meso! Najbolja pohana piletina s peršinom koju ćete probati!

 

Posjeti Gastro.hr