Tajna najfinijeg pohanja krije se u...
Pohanci
Pokušali smo sve, a samo nam je jedan sastojak zaista pomogao kod pripreme najfinijih pohanaca...
Do savršenog je pohanog mesa zbilja teško doći. Iako je internet prepun savjeta, no ponekad samo hrabro eksperimentiranje dovodi do najboljih rezultata. Upravo zato, mi smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano - u mlijeku.
Kada pripremaš piletinu ili puretinu, prije paniranja i soljenja, svakako je potopi u posudu s mlijekom na barem pola sata. Mlijeko će omekšati meso, a kada ga ispečeš, ono će biti sočnije i bogatije.
Također, odlična ideja bit će paniranje u mješavini krušnih mrvica, začina, parmezana i sezama. Odabrati možeš i samo jedan od dodataka, a želiš li uživati u stvarno hrskavim pohanim odrescima, dio mrvica zamijeni usitnjenim kukuruznim pahuljicama.