Recepti Piletina 17. kolovoza 2024.

U čemu je tajna najfinijeg pohanja?

Pohanci
Pohanci
foto: Geraud Pfeiffer/Pexels
Pokušali smo sve, a samo nam je jedan sastojak zaista pomogao kod pripreme najfinijih pohanaca...

Do savršenog je pohanog mesa zbilja teško doći. Iako je internet prepun savjeta, no ponekad samo hrabro eksperimentiranje dovodi do najboljih rezultata. Upravo zato, mi smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano - u mlijeku.

Možda vas zanima... Znanstvenici otkrili tajnu savršene pohane piletine Špajza

Kada pripremaš piletinu ili puretinu, prije paniranja i soljenja, svakako je potopi u posudu s mlijekom na barem pola sata. Mlijeko će omekšati meso, a kada ga ispohaš, ono će biti sočnije i bogatije.

 | Author: Stockfood Hrskavi pohanci foto: Stockfood

Također, odlična ideja bit će paniranje u mješavini krušnih mrvica, začina, parmezana i sezama. Odabrati možeš i samo jedan od dodataka, a želiš li uživati u stvarno hrskavim pohanim odrescima, dio mrvica zamijeni usitnjenim kukuruznim pahuljicama.

Možda vas zanima... Najbolja pohana piletina s peršinom koju ćete probati! Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.