Recepti 53861 prikaza 27. kolovoza 2017.

Tajna najfinijeg pohanja krije se u – mlijeku!

Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pokušali smo sve, a samo nam je jedan sastojak zaista pomogao kod pripreme najfinijih pohanaca...

Do savršenog je pohanog mesa zbilja teško doći. Iako je internet prepun savjeta, no ponekad samo hrabro eksperimentiranje dovodi do najboljih rezultata. Upravo zato, mi smo se upustili u avanturu otkrivanja tajne najsočnijeg pohanog mesa i otkrili je. Krije se, sasvim neočekivano - u mlijeku.

 

Možda vas zanima... Znanstvenici otkrili tajnu savršene pohane piletine Špajza

 

Kada pripremate piletinu ili puretinu, prije paniranja i soljenja, svakako je potopite u posudu s mlijekom na barem pola sata. Mlijeko će omekšati meso, a kada ga ispečete, ono će biti sočnije i bogatije.

 

 | Author: Stockfood Stockfood

 

Možda vas zanima... Nove ideje: Za nijansu bolje pileće pohano meso! Špajza

 

Također, odlična ideja bit će paniranje u mješavini krušnih mrvica, začina, parmezana i sezama. Odabrati možete i samo jedan od dodataka, a želite li uživati u stvarno hrskavim pohanim odrescima, dio mrvica zamijenite usitnjenim kukuruznim pahuljicama.

 

Možda vas zanima... Najbolja pohana piletina s peršinom koju ćete probati! Recepti
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.