Tjestenina s piletinom i radičem

Umjesto oraha možete upotrijebiti i bademe, koje prepržite na tavi nekoliko minuta.
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 801

Potrebno vam je

  • 450 g tjestenina s jajima
  • 1 kom radič, crveni
  • 100 g parmezan
  • 2 mala žlica ulje maslinovo
  • 500 g pile (bijelo meso bez kosti)
  • 50 ml alkoholni ocat
  • svježe mljeveni papar
  • 100 g orah, sirovi

Priprema

  1. Skuhajte tjesteninu. Sačuvajte malo vode u kojoj se ona kuhala, dodajte u nju natrgani radič pa kuhajte oko dvije minute.
  2. Umiješajte tjesteninu, dvije žlice parmezana, ulje, piletinu, ocat i papar pa nastavite kuhati dok se sir ne počne topiti.
  3. Poslužite tjesteninu s nasjeckanim orasima i naribanim sirom.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr