Recepti 13. listopada 2014.

Tjestenina s piletinom i radičem

gastro postao gastro.24sata.hr
Umjesto oraha možete upotrijebiti i bademe, koje prepržite na tavi nekoliko minuta.

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 801

Potrebno vam je

  • 450 g tjestenina s jajima
  • 1 kom radič, crveni
  • 100 g parmezan
  • 2 mala žlica ulje maslinovo
  • 500 g pile (bijelo meso bez kosti)
  • 50 ml alkoholni ocat
  • svježe mljeveni papar
  • 100 g orah, sirovi

Priprema

  1. Skuhajte tjesteninu. Sačuvajte malo vode u kojoj se ona kuhala, dodajte u nju natrgani radič pa kuhajte oko dvije minute.
  2. Umiješajte tjesteninu, dvije žlice parmezana, ulje, piletinu, ocat i papar pa nastavite kuhati dok se sir ne počne topiti.
  3. Poslužite tjesteninu s nasjeckanim orasima i naribanim sirom.

Izvor Skuhatćute

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.