SJAJAN SPOJ Cannelloni od šparoga u umaku od sira

Karolina Grabowska, Eva Bronzini/Pexels Cannelloni sa šparogama novi su hit na našem meniju
Zapečeni cannelloni sa šparogama impresivno su proljetno jelo, jednostavno za napraviti. Šparoge umotane u listove lazanja i zapečene s kremastim bešamelom i puno sira prava su delikatesa
Vidi originalni članak

Šparoge imaju vrlo jedinstven okus, a u kombinaciji s parmezanom bogatim umamijem i kremastim bešamel umakom čine uistinu savršeno ukusan spoj. Ovi smotuljci nisu samo impresivan obrok za cijelu obitelj, u kojem su šparoge atraktivne zvijezde i jako ukusne.

Kako napraviti umak sa sirom?

Ove pečene lazanje sa šparogama iznenađujuće je lako napraviti, izgledaju sjajno i uvijek impresioniraju. Možda će ti trebati malo vremena da svladaš ovaj umak, ali vrijeme je utrošeno mudro, jer to je vještina koju vrijedi savladati!

Upotrijebi ga za svilenkaste juhe ili soufflée, njime poveži slojeve lazanja, dodaj ga tjestenini ili rižotu sa sirom, napravi lagani složenac, gratiniraj s njim ili ga izlij na pečenje s povrćem...

Isprobaj i ova odlična proljetna jela...

počela je sezona! Stigle su prve šparoge pa kuhamo juhu od šparoga proljeće na tanjuru Moraš isprobati ovih pet proljetnih jela! Proljeće na tanjuru Bijele šparoge sa 3 šarena umaka bogata okusima

 

Posjeti Gastro.hr