Žabac u rupi

Iza recepta neobičnog naziva kriju se kobasice zapečene s tijestom od senfa, mlijeka, jajeta i naravno malo brašna
Vidi originalni članak

Vrijeme pripreme: do 60 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 279

Potrebno vam je

  • 100 g pšenično brašno, bijelo
  • 0.50 mala žlica senf
  • 1 kom jaje kokošje
  • 300 ml mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
  • majčina dušica
  • 4 kom kobasice svinjske
  • 1 žlica ulje maslinovo

Priprema

  1. Razmutite jaje sa senfom i malo mlijeka pa dodajte brašno i sol. Dolijevajte ostatak mlijeka te miješajte da dobijete glatko tijesto. Dodajte majčinu dušicu.
  2. Stavite kobasice u posudu za pečenje, podmažite maslinovim uljem i pecite 15 minuta. Izvadite, pospite tijestom i pecite 40 minuta.

Izvor Skuhatćute

Posjeti Gastro.hr