gastro postao
Iza recepta neobičnog naziva kriju se kobasice zapečene s tijestom od senfa, mlijeka, jajeta i naravno malo brašna
Vrijeme pripreme: do 60 min
Broj porcija: 2
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 279
Potrebno vam je
- 100 g pšenično brašno, bijelo
- 0.50 mala žlica senf
- 1 kom jaje kokošje
- 300 ml mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- majčina dušica
- 4 kom kobasice svinjske
- 1 žlica ulje maslinovo
Priprema
- Razmutite jaje sa senfom i malo mlijeka pa dodajte brašno i sol. Dolijevajte ostatak mlijeka te miješajte da dobijete glatko tijesto. Dodajte majčinu dušicu.
- Stavite kobasice u posudu za pečenje, podmažite maslinovim uljem i pecite 15 minuta. Izvadite, pospite tijestom i pecite 40 minuta.
Izvor Skuhatćute