Savršenstvo: Pečene paprike s vrhnjem i češnjakom

Angela Khebou/Unsplash Pečne paprike, odnosno paprike s grilla - neodoljiv prilog
Pečenje na roštilju daje posebnu aromu i poseban okus povrću. Paprike su odličan primjer...
Vidi originalni članak

Pečenjem paprika dobit ćeš djelomično hrskavu papriku s posebnom slatkoćom koju samo ona ima. Kod pečenja se pojačava prirodna slatkoća paprike, a kada ju kombiniraš s kiselim vrhnjem i svježim češnjakom okusi jednostavno eksplodiraju. 

Isprobaj i ova divna čuda s grila...

nešto novo... Grilana rimska salata s dresingom od avokada

voće na grilu Breskve s roštilja - vrhunski ljetni desert!

Top prilog Grilane tikvice s ricottom i orasima

ludo ukusno Lubenica s grilla - novo slasno ljetno otkriće

 

 

Posjeti Gastro.hr