Kremasta kajgana legendarnog Gordona Ramsayja

Keith Mayhew/IPA/PIXSELL
Većina nas je gastro avanturu započela tvrdo kuhanim jajima i uvjereni smo da smo dosad već usavršili različite tehnike pripreme. Video Gordona Ramsayja će te razuvjeriti.
Vidi originalni članak

Popularni chef je za sudionike tekuće sezone Masterchefa u SAD-u pripremio kratki tečaj pripreme kajgane. Nekoliko jednostavnih koraka vodi te do najkremastijih jaja koje si ikad jela.

 

JAMIE OLIVER Kratki tečaj: Napravite tri vrste kajgane!


Jaja iz hladnjaka direktno ubaci u tavicu s maslacem. Dovoljne su tek tri minute, a presudno je da kuhaš 30 sekundi na vatri, a nakon toga nakratko makneš i miješaš. Ponovi taj postupak tri puta, pred sam kraj začini i dodajte žlicu kiselog vrhnja. 

Pogledaj u videu detaljan postupak i naučit uz Ramsayja kako chefovi serviraju kajganu.

 

 

Uživaj u doručku. Dobar tek!

 

Posjeti Gastro.hr