Začinite dan finim, laganim pašta fažolom. Potrebno vam je tek kratko vrijeme za sjeckanje povrća, a zatim sve skupa ubacite u lonac i pustite da se kuha. Neka tjestenina pusti škrob i zagusti juhu, a začini učine svoje i daju cijelom jelu fini okus. Brzo, jednostavno i kompletno jelo za kraj tjedna spremno je dok ste rekli – pašta fažol.
Potrebno vam je:
- Tjestenina
- Celer
- Crveni luk
- Mrkva
- Grah
- Koncentrat rajčice
- Pasirana rajčica
- Maslinovo ulje
Priprema:
- Nasjeckati mrkvu, luk i celer i popržiti ih na maslinovom ulju.
- Paštu skuhati prema uputama, dodati joj poprženo povrće i ubaciti grah.
- U sve dodati koncentrat od rajčice i pasiranu rajčicu te začiniti.
Ako tražite sjajnu tjesteninu čija će kvaliteta odgovarati najboljim namirnicama, isprobajte Paštariju - tjesteninu s dugogodišnjom tradicijom koja proizlazi iz ljubavi prema pašti i savršeno komplimentira pravim gurmanskim jelima.
Dobar tek!