05. kolovoza 2016.

Brzo, fino i jednostavno: Pašta fažol za prste polizati

pašta fažol
foto: Paštaria
gastro postao gastro.24sata.hr
Pomalo zaboravljeno jelo spremno je vratiti se u velikom stilu.

Začinite dan finim, laganim pašta fažolom. Potrebno vam je tek kratko vrijeme za sjeckanje povrća, a zatim sve skupa ubacite u lonac i pustite da se kuha. Neka tjestenina pusti škrob i zagusti juhu, a začini učine svoje i daju cijelom jelu fini okus. Brzo, jednostavno i kompletno jelo za kraj tjedna spremno je dok ste rekli – pašta fažol.

Potrebno vam je:

  • Tjestenina
  • Celer
  • Crveni luk
  • Mrkva
  • Grah
  • Koncentrat rajčice
  • Pasirana rajčica
  • Maslinovo ulje

Priprema:

  1. Nasjeckati mrkvu, luk i celer i popržiti ih na maslinovom ulju.
  2. Paštu skuhati prema uputama, dodati joj poprženo povrće i ubaciti grah.
  3. U sve dodati koncentrat od rajčice i pasiranu rajčicu te začiniti.

Ako tražite sjajnu tjesteninu čija će kvaliteta odgovarati najboljim namirnicama, isprobajte Paštariju - tjesteninu s dugogodišnjom tradicijom koja proizlazi iz ljubavi prema pašti i savršeno komplimentira pravim gurmanskim jelima.

Dobar tek! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.