31. siječnja 2014.

Bujski tjedan u Hole in one pubu

buje.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Okusi i mirisi Istre u Hole In One GastroPubu ''omamit'' će sve Zagrepčane od 17. do 22. veljače na posebnom tjednu gastronomije Buja.

 Specifičan gradić Buje, smješten u unutrašnjosti sjeverozapadne Istre, ispričat će svoju gastro priču, koja je gurmanima već odavno poznata, prije svega preko čuvene malvazije. Jedini ''gradski'' podrum u Hrvatskoj, onaj obitelji Franković, iz srca Buja, osim malvazije, u Hole in Oneu predstavit će i svoj sauvignon, chardonnay, teran, a društvo će im praviti i vrhunsko pivo San Servolo iz Bujske pivovare.

Sve te kapljice pomno su birane kako bi posjetitelji u potpunosti doživjeli Buje nakon isprobavanja ukusne istarske maneštre ili fuža s bujskim žgcvacetom. Na jelovniku će se naći i ombolo i kobasice s dinstanim kiselim kupusom, tagliatelle sa salsom Buje te pizza ''La Maglia Verde''. Koje okuse su vam domaćinu u Hole in Oneu sve pripremili moći ćete provjeriti svakog dana u navedenom tjednu i to od 11.30 pa, kako domaćini kažu, do kad vam drago.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.