Nagradu je osvojio u kategoriji Modern Cuisine. Kategorija se održava tako da svaki kuhar u zasebnoj kuhinji pred publikom, u 30 minuta pripremi i prezentira moderno jelo po visokim stručnim kriterijima, koje ocjenjuju ovlašteni suci World Associations of Chefs Societes.
Trinaesti po redu Istanbul Gastronomy Festival održavao se 28. - 31. siječnja. Posjetitelji festivala mogli su uživati u raznim izložbenim eksponatima od voća i povrća, marcipana, čokolade i leda kao i u izravnom cooking show gdje se odvija prava kuharska borba za što bolje pripremljenim jelom. Broj natjecatelja, koji u prijavi odabiru kategoriju u kojoj se natječu, je gotovo dvije tisuće. Među njima se nalaze chefovi hotela i restorana, profesionalni kuhari, studenti gastronomskih učilišta i učenici kuharskih škola, koji svoja prva iskustva stiču upravo kroz ovakva natjecanja.
Dino Bebić zaposlen je u restoranu hotela The Westin Zagreb, završava opatijski Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, a između radnih i studentskih obaveza uvijek pronađe vremena za novi članak na svom blogu Gastrokult, dodajući na listu svojih gastro gušta i suradnju s našim portalom. Za gastronomiju kaže da je "dio opće kulture koja se prenosi.
Dina Bebića možete pratiti ovdje.