01. ožujka 2016.

S našim receptom napravite najukusnije čvarke!

Članak Povratak na članak
Komentari 2
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mirali 21:40 31. Listopad 2014.

    crveni luk ne stavljam u čvarke. sve ostalo radi se na ovaj način.. dobro napisano , a još bolje je kada se pojede koji čvarak...

  • Avatar Iva Jugović
    vanillaiva@gmail.com 15:19 01. Ožujak 2016.

    Meni su rekli da se luk dodaje zbog boje, iako ga ja ne dodajem. Koliko ja znam dodaje se mlijeko radi boje, koje dodajem pred kraj kuhanja/pečenja čvaraka. I onima koji rade prvi put čvarke, mlijeko treba polako (postepeno) sipati ... prikaži još! da ne iskipi cijeli lonac masti i čvaraka. :)

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.