Recepti 20. lipnja 2016.

Malo na žlicu: Gusto varivo od kelja i kobasica

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lollica13 16:53 04. Siječanj 2016.

    Recept je po meni nepotpun a što znači da se nije napisalo da treba dodati vodu i kad,također smatram da ima nedovoljno začina..kad sam isprobavala jelo u toku kuhanja (a dodala sam već sve potrebno) bilo mi je skroz neukusno ... prikaži još! pa sam ja dodala još vegetu,sos paradajz,origano te više soli.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.