Recepti 07. ožujka 2016.

Povratak korijenima: Domaća kokošja juha

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Iva Jugović
    vanillaiva@gmail.com 14:12 30. Ožujak 2016.

    Ja radim vako: luk ogulim i cijeloga stavim na plin da se zacrni. Ogulim mrkvu, celer i krumpir. Hladnu vodu stavljam u ekspres lonac u to stavljam meso (pileća leđa), list kupusa, mrkvu, celer, luk, papar u zrnu, sol, krumpir i kuham.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.