10. svibnja 2016.

Otkrijte sve tajne domaćih njoka

Članak Povratak na članak
Komentari 1
Popularni
  • Popularni
  • Najstariji
  • Najnoviji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Barbara Petrović
    merida 18:42 03. Veljača 2015.

    Jako volim njoke i uvijek ih pravim svježe kada mi trebaju taj dan za ručak. Ja ih radim od krumpira, brašna i malo soli bez jaja i uvijek su fini, mekani i ukusni. Uz njih umak i neka fina salata ... prikaži još! i savršeni lagani ručak je spreman.

  • Komentiraj, znaš da želiš!

    Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.