gastro postao
Nema boljeg od lagane tjestenine koja osvaja svakim novim zalogajem.
Kvalitetna tjestenina, dimljeni losos, malo vrhnja za kuhanje za kremoznost, a kapara za intenzivniji okus. Pomiješajte ih i uživajte u finoj pašti s okusom mora gdje god se nalazili. Neka vas osvoje divni okusi dimljenog lososa upakirani u jednostavnu kombinaciju koju ćete zavoljeti istog trenutka.
Sastojci (za 4 osobe):
- 100 g dimljenog lososa
- 500 g vijka Paštaria
- 0,4 dcl vrhnja za kuhanje Tonka
- 10 g kapara
- Češnjak
- Maslinovo ulje
- Začini: sol, papar
Priprema:
- Na maslinovu ulju popržiti češnjak.
- Potom na češnjaku popržiti losos, dodati kapare i vrhnje za kuhanje.
- Sve začiniti.
- Paštu skuhati prema uputama.
- Kad je gotova, pomiješati je s lososom.
Dobar tek!