20. travnja 2016.

Čaj: Idealan za zimu, ali sjajan i za ljeto

Čaj
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako nam ljeto kuca na vrata i mislima smo na pješčanim plažama okupanim suncem, dobro je planirati i već sada donijeti odluku što će nas grijati ove zime!

A sada imamo priliku i sami izabrati koju od tri kombinacije čaja želimo vidjeti na policama dućana ili u omiljenom kafiću.

O čemu je riječ?

Franck je lansirao web stranicu biram-caj.franck.eu na kojoj nudi tri nova okusa čajeva, točnije već dobro poznate okuse u novim zanimljivim kombinacijama.

Tako su na izboru Moderni klasičar - kamilica, đumbir i med, Znatiželjni avanturist – šipak, hibiskus i kupina te Cool romantik - menta i spearmint s dodatkom cimeta.

Čaj | Author: Franck foto: Franck

Ove kombinacije dane su na raspolaganje potrošačima da svojim glasovima izaberu onu koja im se najviše sviđa i tako osiguraju upravo njenu proizvodnju i prodaju.

“U Francku puno pažnje posvećujemo ispitivanju navika i preferencija naših potrošača, te sve dobivene informacije uzimamo u obzir prilikom osmišljavanja novih proizvoda i okusa. Također, jako nam je važno mišljenje potrošača, pa smo ovaj put odluku prepustili upravo njima. Jako nas zanimaju i vesele rezultati natječaja, no jedno je sigurno – ne može se pogriješiti“, izjavila je Ines Umićević, brend menadžerica za kategoriju čaja u Francku.

Glasati mogu sve punoljetne osobe s područja Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a oni najkreativniji imat će priliku osvojiti i vrijedne poklon pakete.

„Na dvosmjernoj komunikaciji temeljimo poslovanje, a posebice joj dajemo značaj prilikom komuniciranja s potrošačima na društvenim mrežama i šire, u digitalnom svijetu. Ovaj format natječaja putem interaktivne web stranice pokazao se kao sjajan format i već sada, samo nekoliko dana nakon lansiranja, bilježimo lijepe rezultate“, izjavila je Matejka Buča, voditeljica za digitalni marketing. 

Nagradni natječaj je počeo 18. travnja, a završava 8. svibnja 2016. godine.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.