gastro postao
Jelo iz djetinstva koje još uvijek obožavamo.
Klasičnu pripremu pohanog kruha pospremite negdje duboko u sjećanje i upustite se u pripremu savršeno aromatične nove verzije tog klasika. Uz tek male izmjene pomoću zelenog bilja vaš će pohani kruh na tanjuru osvanuti u sasvim novom ruhu – hrskav i neodoljiv. Pohani kruh poslužite uz umak od kiselog vrhnja, češnjaka i peršina ili jednostavno uz žlicu kečapa. Doručak nikad nije bio ljepši!
Potrebno vam je:
- Kruh
- 5 jaja
- 2 žlice kiselog vrhnja
- 2 žlice mlijeka
- 2 žličice papra
- 2 žlice mladog luka
- 1 žlica korijandera
- Ulje
- Maslac
Priprema:
- Sitno nasjeckajte luk i korijander.
- Umutite jaja, dodajte im dvije žlice vrhnja, mlijeko, sol, papar, luk i korijander.
- Ulje zagrijte na tavi, dodajte kockicu maslaca za bolji okus pa uvaljajte kruh u jaja i pecite nekoliko minuta sa svake strane.
- Poslužite toplo.
Dobar tek!