slasni Meksiko Imamo recept za sočnu salsu koja obogati baš svako jelo Salsa Pico de Gallo pravi se od sitno nasjeckanih rajčica, luka i listića svježeg korijandera te soka od limete. Radi p… 5' 0' 8 Recepti
popodnevni snack Brzi i hrskavi popečci od kukuruza Popodne provedi u prirodi, ili kod kuće uz dobar film i hrskave popečke od kukuruza koji su gotovi za tren Recepti
zdravo i fino Detox smoothie nakon blagdanske ludnice Daj svom tijelu priiku da se pročisti nakon nekoliko tjedana ispunjenih teškim masnim jelima, slasticama i alkoholnim p… Recepti
DOBAR TEK! Pun pogodak: Pileći zabatci s limetom i korijanderom Osvojit će vas ova aromatična, blago ljutkasta i ugodno kiselkasta piletina... Recepti
gablec ili ručak Odličan vege taco s grahom i feta sirom Za današnji gablec ili kasni ručak pripremi hrskave tacose s grahom iz konzerve i feta sirom. Recepti
DOBAR TEK! Hrskava krilca s limetom i korijanderom – za svaku priliku Ova hrskava krilca možeš poslužiti za ručak ili kao popodnevni snack... Recepti
Miksologija Mala škola koktela Damira Klisurića 4: Gin tonic s korijandrom! Koktel majstor, miksolog i tko zna što sve još, sjajni Damir Klisurić u četvrtom vas nastavku upućuje u neke nove tajne… Kolumne
a za prilog... Krumpir s limunom iz Jamiejeve pećnice Ovo je prilog koji baš morate poslužiti za nadolazeće blagdane! Recepti
još malo... Utakmice uz brzi umak od rajčice Uz pomoć blendera napravite umak od rajčice, pripremite čips i grickajte za vrijeme utakmica. Recepti
pomaknuti klasik Danas kuhamo: Mesne okruglice na ražnjiću Napravite ražnjiće od mesnih okruglica i poslužite ih uz fini slatko-kiseli umak Recepti
kineski peršin Mala enciklopedija začina: 11. Korijander Korijander je jedan od najstarijih svjetskih začina, spominje se čak i u Bibliji, no češće se koristi lišće. Kao sjeme,… Špajza
NA ROŠTILJU! Brza meksička salata od kukuruza Sljedeći put kad budete roštiljali, obavezno pripremite ovu meksičku salatu od kukuruza. Recepti
Sweety&Spicy Tajlandski semafor: Tri boje omiljenog curryja Sweety&Spicy ovog nam tjedna donose detaljan pregled tri vrste curryja - zelenog, žutog i crvenog. Naučite ponešto o po… Kolumne