Kolumne 19. travnja 2019.

Mala škola koktela Damira Klisurića 4: Gin tonic s korijandrom!

Forking Croatia
gastro postao gastro.24sata.hr
Koktel majstor, miksolog i tko zna što sve još, sjajni Damir Klisurić u četvrtom vas nastavku upućuje u neke nove tajne...

Ovoga smo puta tako saznali da se umjesto ružinih latica ili krastavaca u gin tonic bez problema može ubaciti i - korijander!

 | Author: Forking Croatia Forking Croatia

Ako ste ljubitelji zanimljivih, novih okusa, kao i kinina s velike nadmorske visine bez CO2, pogledajte video i javite nam kako vanm se sviđa.

 | Author: Forking Croatia Forking Croatia


Vrhunski stručnjak u ovoj profesiji, koji je prošao cijeli svijet od obaju Amerika preko Japana trenutno je svoj mir našao u Mariji Bistrici, odnosno hotelu Kaj unutar korporacije Bluesun. 

Ondje trenutno, kao korporativni šef barova unutar interne hotelske akademije mladim bartenderima drži radionice gdje po cijele dane stvaraju nove kombinacije okusa i mirisa koje u svakom trenutku možete isprobati u njihovim hotelima.

Pogledajte video i živjeli!



 

Sastojci:

  • Gin
  • Limun
  • Korijander
  • Tonik
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.