17. rujna 2016.

Iskoristite sezonu: Genijalan recept za obožavane tikvice

Tikvice s parmezanom
gastro postao gastro.24sata.hr
Ovaj recept jednostavno je spoj iz snova dvije obožavane namirnice

Tikvice obožavamo u svim varijantama, a što jednostavnije, to bolje. Ovaj recept zaista spada među jednostavnije, a s rastopljenim parmezanom i zapečenim tikvicama nikako ne možete pogriješiti. Izrežite tikvice na četvrtine po dužini i premažite maslinovim uljem. Pospite začinima po želji, naribajte parmezana i pecite u pećnici na 180 oko 20 minuta. 

Sastojci:

 

Priprema:

Tikvice operite, izrežite na četvrtine i pospite parmezanom. Stavite ih peći u zagrijanu pećnicu na 180 stupnjeva oko 20 minuta. Uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.