Za djecu i odrasle, za početnike i kulinarske majstore, naučit ćete sve – od osnovnih tehnika rezanja povrća i voća, preko omiljenih dječjih snack zalogaja, do mesnih delicija od piletine, svinjetine i junetine.
09.01.2016. (subota)
Dječja radionica – Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 11.00 – 13.00 sati
Djeca uzrasta od 8-14 godina moći će naučiti pripremati svoja omiljena jela na domaći način. Tako će na jelovniku biti priprema mini burgera, domaćeg peciva, pilećih nuggetsa u cornflakesu i domaćeg ketchupa. Dobra zabava je zagarantirana. Cijena radionice: 300,00 kn (PDV uključen)
11.01.2016. (ponedjeljak)
Tehnike rezanja voća i povrća – Predavač: Berislav Lacković
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Oduvijek ste se divili poznatim chefovima kako mogu fantastično brzo i jednako narezati štapiće mrkve, sitne kockice luka ili ploške naranče. Pravila tehnika držanja noža na podlozi i rezanja namirnica tema su ove radionice. A kada to savladate slijedi i priprema slasnih jela od pripremljenog povrća i voća poput: špageta od povrća, sarmica od blitve, carpaccia od jabuka s mrkvicom u medu i narančama, štrudlica od povrća i nabujka od batata. Cijena radionice: 400,00 kn (PDV uključen)
30.01.2016. (subota)
Svi okusi mesa – Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 10.00 – 14.00 sati
Glavne zvijezde ove mesne radionice su: BBQ pileća krilca, talijanska porchetta (rolana svinjska pečenka koja se tanko reže), pulled pork (sočna, začinjena svinjetina koja se sporo peče) i roastbeef (goveđa pečenka). Ali to nije sve. Uz njih dolaze i prilozi poput BBQ umaka, džema od luka, majoneze od avokada, umaka aioli, tapenade od maslina i dip guacamole. Tko može ovome odoljeti? Cijena radionice: 450,00 kn (PDV uključen)
Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.