11. srpnja 2016.

Slastičarnica Torterie Macaron predstavila novi sladoled po talijanskoj recepturi

torterie macaron
foto: John Pavlish
gastro postao gastro.24sata.hr
Najbolji sladoledi originalne talijanske recepture stigli su u Torterie Macaron slastičarnice.

Slastičarnica Torterie Macaron u Cvjetnom centru u Zagrebu u četvrtak, 7.srpnja otvorila je svoja vrata brojnim poznatim poznatim licima povodom promocije najboljeg sladoleda u gradu. Najslađe slastice u gradu, između ostalih, isprobale su Anđa Marić, Mirjana Mikulec i Ornela Vištica.

sladoled | Author: John Pavlish foto: John Pavlish

Iza ovog vrhunskog sladoleda stoji specijalist slastičar Talijan Giampiero Mele čija se tehnika razlikuje od drugih po načinu na koji se pristupa izradi ledene slastice. Svakom okusu pristupa se posebno, a u voćnim okusima koristi se pravo voće. Tajna se nalazi u omjeru vode i preko 50% voća po izboru. Posjetitelji slastičarnice Torterie Macaron tako mogu odabrati između neodoljive pistacije, manga, jagode, borovnice, vanilije, čokolade i brojnih drugih okusa.

Kvalitetu sladoleda Torterie Macaron garantiraju certifikati BRC (Global Standard for Food Safety), IFS (International Featured Standards), kao i Halal certifikat.

Osim sladoleda, u Torterie Macaron slastičarnicama možete uživati u slasnim i uvijek svježim čokoladnim tortama, cheesecakeovima, browniesima, te originalnim slasnim macaronsima u nekoliko okusa, a sve to možete isprobati u Centru Cvjetni, Avenue Mallu, City Center One West i Arena centru.

kolači | Author: John Pavlish foto: John Pavlish
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.