14. studenoga 2014.

Gastro blogeri razveselili čitatelje slatkim pitama

Blogeri i chef Saša
1/17
Grgur Žučko/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Na radionici "Slatke pite i pitice" kušali smo čak šest savršenih slastica za koje ćemo uskoro objaviti recepte na našem portalu, a do tada uživajte u njima u fotogaleriji.

Još jedno druženje s čitateljima u Miele Centru, ovog puta na radionici "Slatke pite i pitice", začinili smo tako što smo naše blogere podijelili u dva tima i dali im zadatak da osvoje simpatije okupljenih njihovim najboljim receptima za pite. kako bi podigli ulog i zaoštrili konkurenciju zamolili smo i našeg domaćina chefa Sašu Polojca da pripremi pitu prema želji. Pokazalo se da se ovaj koncept svima isplatio, jer smo uživali u šest savršenih pita, a dok su se pekle Saša nas je iznenadio preukusnim malim palačinkama koje su nestale u trenu.

Prvi tim koji je otvorio feštu pita činile su naše blogerice Anja, Ingrid, Tihana i Đurđica koje su odabrale čokoladu, lješnjake i karamel te sir i grejp kao osnovne sastojke finih pita koje su mirisne izlazile iz pećnice. Druga ekipa, u kojoj su bili Sandra, Jadrana i Dino, imala je težak zadatak nadmašiti prethodnice, ali njihove pite u kojima su spojile bundeve i đumbir te šljive i limun nikako nas nisu razočarale. Na kraju je polaznicima radionice teško bilo odabrati najbolju pitu, ali su se svi složili da svaka bila posebna i jako ukusna.

Naši blogeri otkrili su čitateljima tajne izrade prhkog tijesta i male trikove za što uspješniju pitu te su im pokazali s kojim se sve namirnicama mogu upustiti u izradu sočne poslastice. Kao i uvijek, chef Saša bio je na raspolaganju blogerima i čitateljima te je rado dodao koji savjet s kojim je svima olakšao snalaženje u kuhinji. Nakon ovako slatkih pita veselimo se i novim radionicama s blogerima i Sašom, a uskoro ćemo na našim stranicama objaviti recepte za sve pite s radionice, a do tada u njima možete uživati samo u našoj fotogaleriji

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.