03. studenoga 2014.

Kuhajte s Antonijom Blaće i Gastro blogerima

Antonija Blaće
1/2
Nina Đurđević/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Kuhajte s nama na radionicama 'Pašta može svašta' i 'Slatke pite i pitice' na kojima će vam svoje kulinarske trikove otkriti naši blogeri te Antonija Blaće i chef Saša Polojac.

Punom parom nastavljamo druženje s chefovima, blogerima i čitateljima, i to na mirisnim radionicama, koje već po dobrom starom običaju organiziramo u Miele Centru. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite na jednoj od dvije radionice kuhanja koje će se održati u studenom.

Prva na redu je radionica "Pašta može svašta" na kojoj će ulogu domaćina, kao i uvijek, s osmijehom na licu odraditi chef Saša Polojac, a pridružit će nam se i zaljubljenica u kuhanje, poznata televizijska i radijska voditeljica Antonija Blaće.

"U većini stvari jesam tipična Dalmatinka, ali kada je riječ o kuhanju onda sam i Slavonka i Ličanka i sve! Obožavam spremati razne specijalitete, tako da se veselim sudjelovanju u Gastro.hr radionici! Podijeliti ću s vama recept za odličnu paštu koja se brzo priprema!" - otkrila nam je Antonija i dala još jedan razlog zbog kojeg se jako veselimo i nestrpljivo išćekujemo radionicu "Pašta može svašta".

Ako želite saznati Antonijine i Sašine recepte, naučiti korisne trikove, ili samo kušati jela koja će nam pripremati, a slobodni ste 11. studenog od 18 sati, ispunite prijavu i možda baš vi budete dio ekipe koja će u Miele Centru usavršavati svoje kulinarske vještine i kušati specijalitete od jedinstvene Barilla tjestenine.

Dan nakon gastronomskih majstorija s tjesteninom 12. studenog, na istom mjestu, također od 18 sati, chefu Saši pridružiti će se naši blogeri koji će vas naučiti sve tajne "Slatkih pita i pitica". Nećemo vam otkriti koje recepte su naši vrijedni blogeri pripremili i s čime će vas osvojiti, ali garantiramo vam da ćete uživati u svakom zalogaju. 

Ispunite obrazac i prijavite se na neku od naših radionica, ili na obje, a mi vam nudimo novo iskustvo, puno korisnih savjeta, opuštenu atmosferu i još mnogo toga u što se barem na trenutak možete uvjeriti u videu s radionice "Krušno i mirisno". Veselimo se druženju s vama, vidimo se! 

Poželjli ste vrhunski kulinarski doživljaj Italije?

Bogatstvo talijanskih regija u svoju kuhinju dovedite kolekcijom tjestenine La Collezione Barilla.

Svi znaju da tjestenina i mediteranski način prehrane predstavljaju srce talijanskog kulinarstva koje u svakodnevni život donosi dobar osjećaj i ljubav prema hrani. Stoga otkrijte La Collezione, iznimnu kolekciju tjestenine različitih oblika, posebno stvorenih da vas povedu kroz najljepše regije Italije. Svaki oblik iz linije La Collezione ponosi se posebnim karakteristikama i zahvaljujući njima tjestenina zadržava jednostavne i maštovite umake te ističe posebnost vaših recepata. Barilla je oduvijek pazila na izbor pšenične krupice durum i pomno kontrolirala kvalitetu, a ta strast i umjetnost vrhunskih tjestenina seže još od 1877.g.

Tjestenina uvijek voli društvo … voli umake. Na gurmanskom putovanju uvijek iznova naiđemo na ukusnu posebnost talijanske kuhinje-umake pesto. Zašto pesto? Već mala količina pesta dočarava tipični okus pojedine talijanske regije. Talijanski majstori kuhanja su od odabranih sastojaka i bez kuhanja pripremili umak koji u kuhinju donosi mediteransku klimu i jelo pretvara u kulinarsko remek-djelo. Inspirirani bezvremenskom talijanskom ljubavlju i gurmanskom strašću, kulinarski su stručnjaci iz Barille stvorili različite umake pesto koji povezuju najbolje okuse i ono nešto više što može samo Barilla. 

Na radionicama će nam se s pratnjom pridružiti:

Pašta može svašta: Mirela Tokić, Sandra Mašek, Helena Sugnetić, Ivana Kurtov, Vida Marković i Vedran Bošković.

Slatke pite i pitice: Edina Fajković, Lidija Stolica, Maja Aždaga i Marina Belak. 

Fill out my online form.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.