02. ožujka 2016.

Gdje po bijelu tehniku? Kupite je online po akcijskim cijenama

Gdje po bijelu tehniku? Kupite je online po akcijskim cijenama
foto: Mondo.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
U nekoliko klikova online odaberite novi hladnjak ili perilicu rublja, a uz besplatnu dostavu ona vam na kućnu adresu dolazi u roku od 5 radnih dana.

Mislite da je došlo vrijeme za promjenu vaše perilice ili hladnjaka? Mondo.hr ima široku ponudu bijele tehnike, a dio asortimana nalazi se na akciji. Odaberite između Boscha, Electroluxa, Samsunga, Zanussija i mnogih drugih.

Za svoju kuhinju odaberite hladnjake već od 1.419,99 kn, pregledajte širok izbor ploča za kuhanje i pećnica već od 1.499,99 kn. Osim toga, svoju kuhinju opremite i novom perilicom za posuđe i napom.

U ponudi se nalaze i perilice rublja već od 2.169,99 kn uz brojne pogodnosti kao i sušilice za rublje pa loše vrijeme prilikom sušenja više neće predstavljati problem.

Pitate se zašto kupovati bijelu tehniku online?

Najveći problem prilikom kupovine bijele tehnike i većih artikala jest dostava. Kako kupljeni artikl prevesti doma ako imate samo automobil? Prilikom online kupovine na Mondo.hr, dostava se izvršava na vašu adresu u roku od 5 radnih dana, a ako živite na području grada Zagreba – dostavlja se izravno u prostorije vašeg doma.

Velika prednost je i plaćanje na rate. Rasporedite iznos na 12 mjeseci i olakšajte si kupovinu, a za plaćanje na rate odabrati možete American i Diners kartice te Visa i MasterCard kartice Zagrebačke banke.

Još jedna od prednosti je i lak pregled brendova i cijena – na jednom mjestu možete odabrati najpoznatije brendove i akcijske cijene bijele tehnike.

Posjetite Mondo.hr, zavirite u akcijsku ponudu bijele tehnike i uštedite već danas.