18. kolovoza 2015.

Vrijeme za uživanje u kuhinji: IKEA predstavila novi katalog

ikea
1/4
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
IKEA je predstavila novi katalog, a s obzirom da je tema novog kataloga život u kuhinji i oko nje, događanje je započelo zanimljivom večerom zatvorenih očiju na zadovoljstvo svih prisutnih. Osim večere novinari su počašćeni i fotografiranjem za naslovnicu kataloga

U srijedu, 19. kolovoza 2015., počinje distribucija IKEA kataloga na više od 650.000 kućanstava u Zagrebu i okolici te na nova područja: Osijek, Slavonski Brod, Čakovec, Bjelovar, Koprivnicu i Rijeku. Sva kućanstva dobit će katalog najkasnije do 6. rujna. Digitalna verzija ovogodišnjeg IKEA kataloga, koji slavi uživanje u svakodnevnim aktivnostima u kuhinji i oko nje, bit će dostupna na internetskoj stranici IKEA.hr i mobilnoj aplikaciji od utorka 18. kolovoza, a u robnoj kući od 1. rujna.

IKEA katalog 2016. fokusira se na kuhinju koja je nekad bila namijenjena isključivo pripremi hrane, a danas se u njoj družimo i zabavljamo s obitelji i prijateljima, pomažemo djeci pisati domaću zadaću, bavimo se hobijima i slavimo posebne trenutke u našim životima. Kao i svake godine, IKEA katalog sadrži mnoštvo novih proizvoda, inspirativnih ideja i funkcionalnih rješenja za uređenje svih prostorija u domu, ali i pokazuje kako male stvari u našem domu mogu učiniti veliku razliku u svakodnevnom životu.

vecera | Author: Borna Filić/PIXSELL Borna Filić/PIXSELL

Na 328 stranica, ovogodišnji IKEA katalog čitateljima nudi oko 2.000 proizvoda i rješenja za uređenje doma.  IKEA katalog dolazi i u obliku aplikacije koja, koristeći tehnologiju proširene stvarnosti, omogućuje smještanje više od 400 proizvoda u domove korisnika. Aplikacija nudi i opciju "Uđi u sobu“ koja korisnike vodi u obilazak dvaju IKEA izložbenih prostora, više od 50 kratkih filmova, inspirativne fotografije i 360° preglede.

Tvrtka Kircek iz Ljubešcice novi hrvatski dobavljač

Na predstavljanu novog IKEA kataloga potvrđena je suradnja s novim hrvatskim dobavljačem – tvrtkom Kircek iz Ljubeščice nedaleko od Varaždina, koja će za tvrtku IKEA proizvoditi kuhinjske radne ploče HAMMARP od punog drveta hrastovine u dvije veličine. Proizvod će se izvozit u europske robne kuće IKEA, a Kircekovi proizvodi prodavat će se i u zagrebačkoj robnoj kući. Planirana je proizvodnja 20.000 radnih ploča HAMMARP, a prve isporuke kreću u rujnu 2015.

IKEA nudimi široki asortiman dobro dizajniranih, funkcionalnih, kvalitetnih i povoljnih proizvoda za uređenje doma, proizvedenih s brigom za ljude i okoliš na umu.

ikea-fejk | Author: Privatni album Privatni album

Od 17. kolovoza posjetitelji robne kuće IKEA Zagreb imaju više vremena za opušteno uživanje u kupovini s obzirom da je radno vrijeme od ponedjeljka do subote produženo za jedan sat, tako da posjetitelji robnu kuću mogu posjetiti od 10.00h do 21.00h (radno vrijeme nedjeljom je nepromijenjeno: 10.00h -18.00h)

Kako je tema novog kataloga život u kuhinji i oko nje, događanje je započelo zanimljivom večerom zatvorenih očiju na zadovoljstvo svih prisutnih :) Osim večere novinari su počašćeni i fotografiranjem za naslovnicu kataloga.

Katalog prolistajte ovdje.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.