13. srpnja 2016.

Ljetna tjestenina s kobasicama Jamiea Olivera

Tjestenina s kobasicama
1/2
foto: Screenshot YouTube
gastro postao gastro.24sata.hr
Savršenog okusa, mirisa i jednostavne pripreme, recept Jamiea Olivera za ljetnu tjesteninu s kobasicama privlači na prvu

Uz kvalitetne kobasice, malo chilija i rajčice ovo jelo postat će vam omiljeno. Jamie je koristio baby kobasice, ali naravno da veće možete isjeckati na sitne komadiće. Chilija stavite po želji i sporo kuhajte desetak minuta, dodajte mini rajčice, reducirajte pomoću vode i balzamičnog octa. Gotovo jelo zapecite u pećnici dvadesetak minuta, a cijeli postupak detaljno pogledajte u videu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.