27. svibnja 2015.

Janica i Ivica Kostelić domaćini Blessfodd - Večere s porukom

Janica i Ivica Kostelić domaćini Blessfodd - Večere s porukom
foto: Blessfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Tijekom cijele godine u svim većim gradovima Hrvatske u pripremi su brojne večere, a sve s ciljem pomoći onima kojima je ona više nego potrebna, kao što će to ove subote napraviti i Janica i Ivica KOstelić za Kliniku za dječje bolesti u Klaićevoj.

Veliki nacionalni projekt BlessFood – Večera s porukom, koji prikupljanjem donacijskih sredstava pomaže onima kojima je pomoć najpotrebnija, predstavlja svoje desete domaćine. Naši najuspješniji skijaši i sportaši Janica i Ivica Kostelić pozivaju sve prijatelje i građane da im se pridruže u posebnoj večeri u zagrebačkom restoranu ManO 1 kako bi pomogli Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj.

''Veliko nam je zadovoljstvo i sreća da zajedno s našim prijateljima i ljudima dobre volje možemo pridonijeti poboljšanju uvjeta liječenju djece u Klinici za dječje bolesti Klaićeva u Zagrebu i zato hvala svima koji će svojim prisustvom na večeri pomoći ostvarenju tog plemenitog cilja'' – izjavila je Janica Kostelić ususret večeri.

Večera s porukom nosi izrazito snažan osobni pečat svakog pojedinog domaćina projekta, te ostavlja istom pravo da odabere svrhu prikupljanja sredstava za svaki pojedinačni slučaj oko kojeg ga vežu osobne emocije i za koji je spreman odvojiti svoje vrijeme i angažman za postizanje plemenitog cilja. Jednako tako, svaki domaćin odabire i kreira poseban menu i razne slijedove jela kojim će iznenaditi svoje goste.

Misao vodilja projekta BlessFood – Večera s porukom je poticanje kulture druženja i zajedništva, djelovanje kroz sinergiju javnih osoba (uglednih i uspješnih ljudi u svim segmentima života Hrvatske, od sporta, biznisa, glazbe i kulture do politike), najboljih hrvatskih restorana i svih građana kao gostiju večera. Tijekom cijele godine u svim većim gradovima Hrvatske u pripremi su brojne večere, a sve s ciljem pomoći onima kojima je ona više nego potrebna.

Dosad je više od 65 osoba iz javnog života potvrdilo domaćinstvo na Večerama s porukom, a do kraja 2015. planira se održati što veći broj večera, ovisno o dostupnosti domaćina i raspoloživosti restorana partnera. Projekt je krenuo krajem ožujka i dosad su domaćini večera bili: dizajnerica Matija Vuica, glazbenici Lana Jurčević i Luka Nižetić, Jacques Houdek, Anica i Robert Kovač, dizajnerski trio MAK, Arileo, Ivan Ledenko u Splitu, župan Varaždinske županije Predrag Štromar u Varaždinu, arhitekt Ante Vrban, a tijekom svibnja još nas očekuju večere s Viktorijom i Dinom Rađa u Splitu, te subotnja večera uz obitelj Kostelić u Zagrebu.

Svi koji se žele pridružiti Blessfood – Večeri s porukom pod pokroviteljstvom ponosnog partnera Jamnice, svoje ulaznice mogu osigurati na internetskoj stranici www.entrio.hr i na svim prodajnim mjestima Entria, a više informacija o projektu možete pronaći na službenoj Facebook stranici Blessfood - Večera s porukom.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.