23. lipnja 2014.

Jelovnik.hr te časti pivom

jel.jpg
gastro postao gastro.24sata.hr
Online servis za naručivanje hrane Jelovnik.hr u suradnji s Karlovačkom pivovarom uz svako naručeno jelo poklanja vam besplatno pivo.

Od prije je poznato da nikada ne treba isprika za uživanje u dobrom pivu, a sad imamo još jedan odličan razlog za počastiti se jednim. Navijačima će trebati pravo osvježenje u ovim vrućim danima, a kako bi olakšao navijanje na visokim temperaturama, Jelovnik.hr odlučio je stati uz naše i uz svako naručeno jelo pokloniti vamKarlovačko 0,0% Maxx pivo.

Kliknite na Jelovnik.hr, naručite svoju omiljenu hranu i bodrite naše uz ledenu 0,25l bocu piva. Bilo da imate svoju ekipu koju želite počastiti ili se jednostavno želite osvježiti tijekom ovih vrućih dana, adresa će uvijek biti ista – Jelovnik.hr. Akcija vrijedi od 12.06. za sve restorane označene markicom, a količine piva su ograničene, stoga požurite i uživajte u odličnoj hrani i hladnom pivu.

Karlovačko 0,0% Maxx novo je bezalkoholno pivo spravljeno od biranih kvalitetnih sastojaka i sadrži 0,0% alkohola. Jedinstven spoj pšeničnog i ječmenog slada daje mu svježinu i odličan gorko-sladak okus - onaj pravi okus piva.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.