KitchenAid i regionalni distributer „Duisberg“ prezentirali su u Gourmandise laboratoriju 7. lipnja novitete u pripremanju kave i napitaka. Održana je i škola izrade pizze s KitchenAid aparatima na kojoj su se polaznici upoznali sa svim tajnama izrade savršene pizze.
Osim KitchenAid kuhala za vodu s podesivom temperaturom, predstavljeni su i aparati za espresso, siphon coffee aparat i french press aparat s integriranom vagom za kavu i vodu. Izrađivali su se ukusni sokovi pomoću brzih juicera s hladnom prešom, vitaminski napitci i savršena raznobojna tijesta za pizzu u KitchenAid mikserima.
Iskusni i simpatični kuhari Gastronomada polaznicima su pokazali kako pravilno razvlačiti tijesto, nadijenuti ga i ispeći savršenu pizzu. Radionici su prisustvovale i poznate hrvatske gastro blogerice koje su svojim znanjem doprinijele informiranju polaznika. Po završetku radionice, prisutni su imali prilike isprobati pripremljeno i uživati u vlastitim kulinarskim remek djelima.