U mjesecu ožujku uživat ćete u okusima japanske, tajlandske i talijanske kuhinje, savladati pripremu kruha, naučiti tehnike rezanja povrća i voća. I šećer na kraju - naučiti i usavršiti znanja u pripremi pince i kuglofa te dekoriranju torti fondan tehnikom volančića kao točku na "i" vaših novostečenih kulinarskih vještina.
Pozvani ste i na prvi subotnji laganini ručak by Kuhaona.
Stoga, iskusite novu dimenziju kuhanja, odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i druženja.
Teme radionica
05.03.2016. Subotnji ručak u Kuhaoni – Predavač: Marijana Zlomislić
08.03.2016. Vege raw food – Predavač: Berislav Lacković
10.03.2016. Japanska kuhinja – Predavač: Ivan Milas
17.03.2016. Kruhom oko svijeta – Predavač: Marijana Zlomislić
21.03.2016. Uskršnji deserti – Predavač: Petra Jelenić
22.03.2016. Tehnike rezanja voća i povrća – Predavač: Berislav Lacković
24.03.2016. Dekoriranje torti fondanom – Predavač: Monika Kos
29.03.2016. Novi okusi Tajlanda – Predavač: Vid Nikolić
31.03.2016. Talijanska kuhinja – Predavač: Ivan Milas
Za sve detalje javite se na e-mail: info@kuhaona.com ili nazovite na (01) 4104-841.