10. lipnja 2014.

Kuhinjski aparat za sva vremena

gorenje.jpg
1/2
gastro postao gastro.24sata.hr
Gorenje MultiCooker je praktičan aparat za bržu i kvalitetniju pripremu svih vrsta jela jer zamjenjuje cijeli niz kuhinjskih uređaja, pribora i aparata

Gorenje je nedavno na tržište izbacilo kuhinjski aparat koji se u jednoj riječi može opisati kao multipraktičan. Takav mu je i naziv - MultiCooker je aparat koji omogućava do 5 puta bržu pripremu svih vrsta jela: riže, juha, domaćeg kruha ili ribe.

Kako radi?

MultiCooker djeluje pod tlakom. On je naprednije rješenje od običnog kuhala pod tlakom ili parnog lonca. Jedan jedini aparat zamjenjuje cijeli niz kuhinjske opreme i alata – pećnicu, ploču za kuhanje, lonce, tave, posude za pečenje… Hrana se priprema u potpuno zatvorenom okružju - u 6-litrenom spremniku, krajnje brzo i uz minimalnu potrošnju vode. To znači da se vitamini i minerali ne rastope u vodi već se zadrže točno tamo gdje bi se trebali nalaziti – u svakom zalogaju koji ćete uzeti. O sigurnosti samog uređaja govori 8 sigurnosnih elemenata koji skrbe za pripremu hrane, omogućavajući savršene rezultate. Ovi elementi brtve poklopac za vrijeme rada, isključuju aparat u slučaju da je prazan, sprječavaju da se ne začepi, reguliraju ispuštanje pare, kontroliraju tlak i temperaturu.Raznovrsna i uravnotežena jela

Programi kuhanja prilagođeni su pripremi svakog pojedinog jela, tako da ne morate previše razmišljati jer –MultiCooker razmišlja umjesto vas. Pripremite jela od povrća, mesa, juhe, domaći kruh i sve to uz odgovarajući program. Prednost Multicookera je i u uštedi energije i to do 70 % u usporedbi s kuhanjem na štednjaku ili parnim loncem. Posebno je praktičan za toplije dane kada ne želite kuhajući dodatno podizati temperaturu zraka u kuhinji. Također, za vrijeme postupka kuhanja, para ostaje u aparatu. Ispusti se po završetku postupka, u samo 3 minute, kada sve što trebate učiniti je da jednostavno otvorite kuhinjski prozor ili uključite napu.Velika prednost Gorenje MultiCookera je i što za vrijeme pripreme nema nikakvih mirisa u kuhinji. Snaga mu je 1000 W što znači da se vrlo brzo zagrije, a cijela se energija usmjerava u spremnik i hranu koja se nalazi u njemu. Funkcija odgode starta omogućava odgodu započinjanja pripreme što znači da MultiCooker možete uključiti ujutro, a objed će biti spreman baš kada se vratite kući s posla. Vraćate li se kasno s posla, ne trebate voditi brigu o tome da je jelo hladno. Izaberete li funkciju Warming i hrana će vam, nakon završetka odabranog programa, ostati topla daljnjih 60 minuta.

Želite li kvalitetnu i brzu pripremu raznovrsne hrane, uz uštedu energije i kuhinjske površine bez mrlja, nabavite svoj MultiCooker.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.