Ponedjeljak
Tjedan započnite neodoljivim Rižotom od kvarnerskih škampi. Bili škampi uistinu kvarnerski ili ne, sigurni smo da će se savršeno uklopiti u ovaj jednostavan recept inovativnog chefa Andreja Barbierija.
Utorak
Pripremite bogate zamotuljke i uživajte u idealnom spoju piletine, povrća i umaka prema receptu za Tortilje s piletinom i povrćem.
Srijeda
Sredinu tjedna obilježite laganim zalogajima na prepečenom kruhu. Brusketa s bobom i svježom metvicom jednostavna je za pripremu, a nudi vam cijeli spektar osvježavajućih i zamamnih okusa i mirisa.
Četvrtak
Nemoguće je uživati u sezoni rajčica, a da barem jednom ne pripremite najjednostavnije jelo, koja otkriva sve čari rajčice. Špageti s umakom od svježih rajčica pripremaju se u tren oka, a savršeni okus ostaje još dugo u mislima.
Petak
Bijela riba osim na gradelama odlična je i u salati s kojom vam preporučujemo da uđete u vikend. Salati od bijele ribe dodajte povrće po želji te uživajte u zdravom, ukusnom i hranjivom obroku.
Subota
Subotu začinite Punjenim tikvicama, a kako ih pripremiti pogledajte u video receptu. Slobodno dodajte začin ili namirnicu prema želji u smjesu za punjenje i uživajte u savršenoj kombinaciji tikvica i mljevenog mesa.
Nedjelja
Ima li bolje nedjeljne kombinacije od piletine i piva? Bez obzira uživate li ili ne u toj kombinaciji ovaj recept morate isprobati. Pivska piletina a la Rudolph oduševit će vas mekoćom i hrskavom kožicom čije je tajne pripreme otkrio popularni nizozemski chef Rudolph van Veen.