03. kolovoza 2016.

Mali piknik na Vranicanijevoj - gastro-oaza za ljetno osvježenje u Zagrebu

mali plac
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Predahnite na dekicama uz pogled na grad i osvježite se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem i drugim delicijama.

Spajajući koncept prirodne i lokalne hrane te jedinstvenog gornjogradskog ambijenta poznata "mobilna tržnica" Mali plac s Tavana stvara jednu sasvim novu ljetnu priču – Mali piknik na Vranicanijevoj. Počevši s 1. kolovozom 2016. godine, jednom tjedno Vranicanijeva poljana pretvorit će se u ugodnu oazu za ljetno osvježenje Zagrepčana i turista s primamljivim gastro-sadržajem.

mali piknik | Author: Promo foto: Promo

Predstavljanje malih lokalnih proizvođača i kušanje "hrane s izvora" dobiva potpuno novu dimenziju te se spaja u opuštenu, samoposlužnu varijantu piknik-druženja. Posjetitelji Malog piknika tako se sada mogu još duže zadržati u istraživanju gornjogradskih kutaka, kao i uživati u zanimljivoj gastro-ponudi u ležernoj atmosferi i starogradskom ambijentu.

Na Malom pikniku upoznat ćete se s raznolikom gastronomskom ponudom pojedinih regija te zdravim i inovativnim načinima pripreme svježih namirnica, ali i predahnuti na dekicama uz pogled na grad i osvježiti se voćnim i povrtnim koktelima, domaćim vinima, sezonskim voćem, organskim sladoledom i delicijama poput sirovih torti i kozjeg sira ili pak s nogu prigristi neke od raznovrsnih orašastih plodova.

mali piknik | Author: Promo foto: Promo

U fokusu gastronomske ponude Malog piknika su sezonske namirnice organskog porijeka, uzgojene i proizvedene od lokalnih OPG-ova. Mali piknik održava se na Gornjem gradu do sredine rujna, svake srijede u popodnevnim satima (17 – 21 h).

U slučaju lošeg vremena Mali piknik se odgađa, a Mali plac seli u Branimir centar. Događanje organizira Mali plac s Tavana, a podržava Turistička zajednica Grada Zagreba.

mali piknik | Author: Promo foto: Promo

Više informacija o Malom pikniku: FACEBOOK

Više informacija o Malom placu: VIMEO | WEB | FACEBOOK | INSTAGRAM

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.