20. svibnja 2016.

Četiri polufinalista se bore za titulu drugog Celebrity MasterChefa

master
foto: Novatv
gastro postao gastro.24sata.hr
Druga sezona Celebrity MasterChefa broji sada samo četiri kandidata, no samo dvoje borit će se za pobjedu u velikom finalu u utorak 24.svibnja na Novoj TV.

Najgledaniji kulinarski TV format i ovog proljeća je Celebrity MasterChef, a ovogodišnja gastro avantura Nove TV traje do sada već deset tjedana, te će gledatelji vrlo brzo, u finalnoj epizodi u utorak 24.svibnja, saznati i ime drugog hrvatskog Celebrity MasterChefa. Iza nas će tada biti čak 33 uzbudljive i zabavne epizode druge sezone celebrity inačice najpopularnijeg i svjetski najpoznatijeg kulinarskog showa koji je i ove godine potvrdio svoju snagu te opet proglašen najgledanijim kulinarskim TV formatom.

Poznata je već činjenica kako je Celebrity MasterChef humanitarnog karaktera. Pobjeda Celebrity MasterChefa donijet će i ove godine pomoć onima kojima je najpotrebnija. Ovaj put to je Obrtnička škola u Požegi kojoj će Nova TV osigurati opremanje kuharskog kabineta. Osim toga partner showa Konzum osigurat će namirnice za potrebe Srednje škole Hvar koja ima područne škole i u Hvaru i u Jelsi. Škola koju pohađa stotinjak učenika godišnje će ovom donacijom upotpuniti svoje potrebe s namirnicama na godišnjoj razini. Celebrity MasterChef pomoći će brojnim srednjoškolcima, budućim mladim kuharima koji će sada moći još aktivnije i lakše sudjelovati u praktičnoj nastavi te u kvalitetnim uvjetima educirati se za kulinarsku profesiju.

Da su uvjeti i rezultati i u TV kuhinji što sličniji onima u profesionalnoj, u showu se ove godine brine tročlani žiri koji se sastoji od vrhunskih chefova i gastronomskih stručnjaka, Ane Grgić, Radovana Marčića i Andreja Barbieria, koji pak ni ove godine nije imao lagan zadatak. No nakon niza zahtjevnih izazova, stres testova, iznenađenja, šokova, ali i edukativnih lekcija koje su se u najpoznatijoj TV kuhinji mogle dobiti, u showu je od 14 kandidata ostalo njih samo četvero – David Vurdelja aka Baby Dooks, Igor Barberić, Lana Klingor Mihić i Hrvoje Rupčić.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.