16. ožujka 2015.

Donatorska večera Matije Vuice

'Blessfood večera s porukom'
1/13
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Matija Vuica priključila se donacijskom projektu koji će na dvjestotinjak večera okupiti više od 12 000 uzvanika.

Nakon što je predstavljen u zagrebačkom restoranu Mano 2, veliki humanitarni projekt "Blessfood - Večera s porukom" nastavlja punom parom dalje i to već 18. ožujka u Bistrou Apetit koji se nalazi u Jurjevskoj ulici u Zagrebu. Domaćica večere bit će poznata modna dizajnerica Matija Vuica koja smatra kako je ovaj projekt idealna prilika da se uključe svi zainteresirani i da pomognu tijekom cijele godine svima onima kojima je pomoć prijeko potrebna. 

Ideja projekta "BlessFood – Večera s porukom“ je ponuditi prvoklasni gastro doživljaj u najboljim restoranima diljem Hrvatske s poznatim domaćinima te poticati kulturu druženja, a pritom i humanitarno djelovati prema onima kojima je pomoć potrebna. Domaćini večera su istaknute osobe iz svijeta gospodarstva, politike, sporta i showbusiness-a. Uzvanici su njihovi prijatelji, poznanici i građani koji žele prisustvovati večeri i koji karte za večeru kupuju online.

Misao vodilja projekta je zajedništvo, druženje i uživanje u gastronomiji uzvanika uz poznate osobe s humanitarnim ciljem. Prikupljena sredstva od večere doniraju se humanitarnoj udruzi/zakladi po odabiru domaćina. Projekt „BlessFood Večera s porukom“ uz više od 70 domaćina kroz više od dvjesto večera okupiti će preko 12 000 uzvanika. Večere će se uglavnom održavati tijekom tjedna od ponedjeljka do četvrtka u svim većim gradovima Republike Hrvatske, Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku itd.

"Cilj ovog projekta je humanitarno djelovati uz druženje, zabavu i uživanje uz gastronomske delicije u društvu svojih prijatelja te kontinuirano raditi na zajedništvu", zaključila je Matija Vuica koja svojim gostima sprema mnoga kreativna iznenađenja pa će se tako na jelovniku između ostalog naći patka alla roastbeef na majonezi od naranče i mikro salati, juha od brokule s gamberom u tempuri, rižoto s parmezanom, gusjom jetrom i svježim istarskim tartufom, teletina u crnom vinu te sočni čokoladni desert.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.