20. svibnja 2016.

MedvedRUN 2016.: Utrka s okusom piva!

Medvedgrad
foto: facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Za nešto manje od mjesec dana, 19. lipnja 2016. godine, po prvi put će se održati utrka MedvedRUN. Pivovara i pivnica Medvedgrad, u suradnji s AK Sljeme, organizatori su ove utrke.

Trčanje i pivo nije teško spojiti jer se zna da pivo najbolje hidratizira nakon fizičkog napora, te da zbog svog sastava brže vraća izgubljenu energiju. Samo za tu priliku pivnica Mali Medo otvara svoja vrata ranije, te vas tamo već od jutra čeka Yellow Submarine bend, tople kiflice sa sirom i čvarkuše, hladno pivo, mažoretkinje i još mnogo toga. 

Pivovara i pivnica Medvedgrad poznata je i po svojoj ljubavi prema Zagrebu zato je bilo logično da će se sama utrka odvijati u centru grada prolazeći Zagrebačkim znamenitim ulicama, a u sam projekt uključila se i Mjesna zajednica.

Kroz svoju inicijativu Dobri duh Zagreba, pivovara i pivnica Medvedgrad pomaže onima kojima je to najpotrebnije a isto tako se trude vratiti gradu Zagrebu kojeg toliko vole. Iz ljubavi prema gradu nastala je ideja MedvedRUN utrke pa je logičan slijed bio da se doda i humanitarni karakter.

Medvedgrad | Author: Domagoj Jakopović Ribafish foto: Domagoj Jakopović Ribafish

Pivnica i pivovara Medvedgrad će za svakog prijavljenog trkača donirati 10 kuna (maksimalan iznos 5 000 kn). Od skupljenih novaca u pivnici Medvedgrad, Mali Medo biti će organiziran ručak za djecu iz Dječje udruge Hrabrost.

"Iako je prvotno bila planirana downhill utrka koja bi na oba kraja ima Medvedgrad – na jednom grad Medvedgrad a na drugom pivnicu Medvedgrad (mali Medo), planove su pomrsile sanacije prilaza starom gradu. Nadamo se da ćemo 2017. godine, za drugo izdanje utrke, moći ostvariti prvotnu ideju." riječ je organiatora.

Uglavnom, vrijeme je za prijave, vidimo se na startu!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.