02. rujna 2015.

Meggle Alpinesse - savršeno maziv ravno iz hladnjaka

Meggle Alpinesse
1/2
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Bogati, kremasti okus maslaca ravno s Alpa oduševit će sve koji vole uživati u okusu pravog maslaca.

Svi mi volimo okus pravog maslaca. No, kada izvadimo maslac iz hladnjaka on je često tvrd pa ga je teško namazati na šnitu kruha. Ne bi li bilo lijepo kada bi maslac bio maziv ravno iz hladnjaka, kada bismo u njemu mogli uživati nesmetano kad god nam padne na pamet bez nepotrebnog čekanja da se maslac malo smekša na sobnoj temperaturi.

Ovom problemu uspješno su doskočili stručnjaci iz Megglea kada su kreirali Meggle Alpinesse. Radi se o namazu koji je proizveden od najboljeg Meggle maslaca s malim udjelom kvalitetnog biljnog ulja. Tajna savršene mazivosti krije se upravo u ovom posljednjem sastojku, kvalitetnom biljnom ulju zbog kojeg Aplinesse posjeduje savršenu mazivost.

Naravno, nije mazivost jedino što je bitno. Što je s okusom, sigurno se pitate? Okus Meggle Alpinessea je, kao i uvijek kada je u pitanju Meggle, besprijekoran. Bogati, kremasti okus maslaca ravno s Alpa oduševit e sve koji vole uživati u okusu pravog maslaca. Meggle Alpinesse možete pronaći i u dvije osnovne varijante.

Alpinesse Meggle | Author: Promo foto: Promo

Prva je classic, a namijenjena je onima koji vole uživati u originalnom okusu maslaca.

Druga je slani - za one koji svoj maslac ipak vole malo posoliti. Osim na šniti kruha ili kao podloga za svaki dobar sendvič, Meggle Alpinesse poslužit će i kao dodatak raznim jelima, od kola a do pečenja.

Meggle Alpinesse možete potražiti u svim boljim hladnjacima, a prepoznat ćete ga lako po jedinstvenom pakiranju.

Predlažemo da ga isprobate što prije već uz današnji ili sutrašnji doručak. Uvjereni smo da ćete uživati podjednako u izvrsnom okusu kao i u praktičnosti ovog mazivog maslaca iz Megglea. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.