22. prosinca 2015.

[VIDEO] Kako napraviti najbolji umak za mlince?

mlinci-umak
1/2
foto: Igor Kralj/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Božić ne možemo zamisliti bez purice s mlincima. A kako napraviti odličan umak za mlince - otkriva chef Vladimir Šajnović!

Povrće kojim ste punili puricu i sok u kojem se ona pekla iskoristite za odličan umak kojim možete preliti i mlince.

Izvadite povrće iz purice i stavite ga u pleh od pečenja. Pleh stavite na laganu vatru i dolijevajte po malo vode. Sve to prelijte u dublju posudu. 

U drugu posudu natrgajte mlince. Prvo ih zalijte s malo kipuće vode, a potom i temeljcem purice. Pustite da se lagano kuhaju. Izvadite i poslužite zajedno s puricom

Detalje pogledajte u videu

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.