Najave 27. listopada 2022.

After Eight napokon dolazi i u obliku bombonijere!

foto: Nestle.com
gastro postao gastro.24sata.hr
Čokoladice After Eight bile su po mnogočemu uvijek drukčije, a tek sada, nakon 60 godina, dobile su izdanje u obliku bombonijere – i to kakve!

Čokoladice After Eight možda nisu na našim prostorima nikad stekle jednaku popularnost kao u Velikoj Britaniji, na primjer, ali ipak su mnogi nekako izdaleka patili za ovim finim čokoladicama. Spoj peperminta i čokolade, u finim, tankim listićima mnogima je predstavljao jedan potpuno drukčiji i privlačan oblik slatkiša. Posebno na ovim prostorima gdje su bombonijere klincima uvijek bile nekako nedostižne. Jer, to se uvijek čuvalo...

No, taj isti After Eight napokon je pokleknuo i napravio – klasičnu bombonijeru! Ali opet, ne baš klasičnu, nego stvarno finu! Onu koju stvarno želiš, onu koju ćeš poželjeti da ti donese Sveti Nikola ili Djed Božićnjak. After Eight – The Collection izgleda uistinu sjajno, a okusi koje krije potaknut će te da svratiš po (barem) jednu kutiju.

Evo što možeš pronaći u novoj bombonijeri:

  • Dark Peppermint & Orange Flavour Fondant – glatki fondant s okusom naranče i metvice obložen bogatim slojem tamne čokolade
  • Dark Chocolate & Peppermint – sendvič pod bogate, tamne čokolade s mekanom, ugodnom sredinom od peperminta
  • Dark Peppermint Crisp – bogata tamna čokolada prošarana hrskavim šećernim perlama
  • Dark Peppermint Fondant – glatki fondant od peperminta obložen bogatom tamnom čokoladom
  • Milk Peppermint Truffle – meka, ugodna sredina peperminta u sendviču između dva sloja mliječne čokolade.

Inače, After Eight čokoladica proslavila je nedavno svoj 60. rođendan. Iz Nestlea, čiji je brand After Eight, su objavili da ih obožavatelji već dugi niz godina nagovaraju i mole da naprave bombonijeru, pa da su sad napokon pokleknuli.

 | Author: Nestle.com foto: Nestle.com

After Eight se proizvodi, kažu u Nestleu, od kakaa iz održivih izvora, a tvrde da unutra 100% prirodno ulje paprene metvice, te da čokolade nemaju umjetnih boja, okusa ni konzervansa.

Ne znamo za tebe, ali mi ćemo ovu bombonijeru barem probati!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.