Najave 13. prosinca 2019.

Ako se pitaš gdje na Silvestrovo, razmisli o Big Mamma pubu!

1/4
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Pred samim smo krajem prosinca, time i ove godine koja je kad se sve zbroji i oduzme - bila turbulentna.

Zagrebački advent opet u svojem blještavilu otvara vrata grada nebrojenim kolonama hodočasnika modernog i inovativnog street fooda. U kuloarima se već neko vrijeme na sav glas postavlja pitanje „kuda za najluđu noć u godini“. Normalno je da s raznolikom ponudom teže dolazi odluka; ipak neke odluke trebaju biti lagane kao slatke brige.

 | Author: Promo foto: Promo

Ako se pitate kuda na Silvestrovo, razmislite o Big Mamma pubu. Sami pub smjestio se u sklopu hotela Diplomat u Novom Zagrebu. Rustikalno masivno drvo koje dominira cijelim prostorom stvara dojam topline i definitivno poziva na onaj fini i ugodni osjećaj koji u zimskim danima volimo zaokružiti kuhanim vinom i mirisom klinčića.

Nepretenciozni gastronomski izričaj koji igra na kartu sigurnog kad je tanjur Big Mamma puba u pitanju – donosi jednostavno dobar omjer cijene i kvalitete.

 | Author: Promo foto: Promo Silvestrovo u Big Mamma pubu bit će definitivno iskorak prema boljem. Ako niste tip osobe koji voli doček na otvorenom, rezervirajte svoje mjesto u Big Mamma pubu.

Menu osmišljen s puno slatke simbolike koja oslikava boljitak i uspjeh, pratit će dinamičnu noć koju će okruniti vatromet u ponoć i pjenušac uz taktove valcera; ipak je Silvestrovo. Rezervirajte već sad svoje mjesto za doček Nove Godine u Big Mamma pubu.

Pozovite prijatelje i u ponoć nazdravimo svi zajedno novom ljetu. Neka vam Nova Godina bude uspješna i nadasve radosna, započnite je na Silvestrovo u Big Mamma pubu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.