Najave 11. srpnja 2017.

Beats, Beer & Boogaloo festival u Tisnom

foto: Luka Stanzl/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Premijerno izdanje Beats, Beer & Boogaloo traje od četvrtka 13., do ponedjeljka 17. srpnja i povezuje ljubitelje craft piva, sunca i mora, te funk i soul glazbe...

Još nas samo nekoliko dana dijeli od Beats, Beer and Boogaloo festivala, koji će svoje premijerno izdanje imati od 13. do 17. srpnja u The Garden Resortu u Tisnom. Festival predstavlja sjajnu funk i soul postavu DJ-eva i glazbenika, kao i jedinstveni spoj craft piva iz Europe, a iza projekta stoje Craig Charles, legendarni glumac i jedan od najomiljenijih britanskih DJ-eva i The Garden tim, osnivači legendarnog The Garden Festivala.

 

 | Author: Facebook foto: Facebook

 

Glazbena imena uključuju svjetske zvijezde, nezaboravne klasike i sjajnu postavu domaćih izvođača. Beats, Beer & Boogaloo Festival dovodi sjajne goste. Hot 8 Brass Band su brass band iz New Orleansa koji miješaju hip-hop, jazz i funk s tradicionalnim brass zvukovima iz New Orleansa koji tjeraju mase na ples. Geno Washington and the Ram Jam Band donose svoj soul za plesanje u Tisno, a R’n’B pjevač i ikona američke scene snimio je 5 albuma s UK bandom Ram Jam 60-ih godina. 

Svaka potvrđena pivovara predvodi craft pokret u svojoj zemlji i donosi najbolje od svoje ponude. The Garden Brewery, koja će predstaviti svoj raspon piva na Beats, Beer & Boogaloo festivalu, priključuju se engleski Gipsy Hill, Five Points, Villages, Brick Brewery, Northern Monk, Tiny Rebel i Magic Rock, Bevog iz Austrije, irski Galway Bay, Dogma iz Srbije, danski Dry & Bitter i Beer Here, a uz njih tu su i hrvatske craft pivovare Nova Runda, LAB, Medvedgrad, Varionica i Zmajska. Svaki donose svoja piva koja će se služiti s točionika.

 

 | Author: Promo foto: Promo

 | Author: Promo foto: Promo

Beats, Beer & Boogaloo festival donosi novi koncept u Hrvatsku i cijelu regiju. Festival predstavlja zabave na brodovima, večeri u klubu Barbarella’s, street food koncept, vođene ture i testiranja piva i mnoga iznenađenja. 

Iza svega stoji sjajna suradnja partnera. Craig Charles, legendarni glumac, voditelj i radijski urednik je jedan od najomiljenijih funk i soul DJ-eva u Ujedinjenom Kraljevstvu. Od početaka uz seriju Crveni Patuljak preko emisije Robot Wars, Craig je istinska ikona nakon desetljeća emitiranja svoje emisije na radiju BBC 6 Music.

The Garden Festival je stavio našu zemlju na festivalsku mapu svijeta, a osnivači Nick i Charlotte Colgan  su pokrenuli cijelu festivalsku scenu s jednim od najpoznatijih glazbenih događaja. Nakon što je The Garden Festival ugašen poslije 10 godina postojanja, započeli su do sada najambiciozniji projekt, te su u Zagrebu otvorili craft pivovaru The Garden Brewery koja je proizvodni pogon, ali i mjesto sjajnih glazbenih i raznih programa.

 

 | Author: Luka Stanzl/PIXSELL foto: Luka Stanzl/PIXSELL

 

Do sada su proizveli 21 stil piva, besplatno dostavljaju po cijeloj Hrvatskoj, a dostava je omogućena i u 25 zemalja EU, te je The Garden Brewery proglašena najboljom novom craft pivovarom u Hrvatskoj za prošlu godinu, po odluci čitatelja međunarodne stranice RateBeer.com.

Ulaznice

Ograničena cijena festivalskih promo ulaznica za regiju po 350 kuna, koje uključuju i ulaz na after partyje, u prodaji je preko sustava Entrio. Omogućene su i dnevne ulaznice na festival, kao i ulaznice za zabave na brodovima.

Dostupni su i apartmani, airstream prikolice i luksuzni kamping na lokaciji, a opcije smještaja kao i sve dodatne informacije potražite na web stranici The Garden i službenoj stranici događaja.

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.