Najave 14. lipnja 2021.

Uz ovo će tvoje pivo biti još pitkije

foto: SHUTTERSTOCK

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Naši Gastrolovci otkrili su nam u kojim jelima guštaju posljednjih dana - uz nezaobilaznu čašu punu piva...

Na razmeđu proljeća i ljeta, dok se navikavamo na veći broj sunčanih sati i sandale, gotovo ništa ne usrećuje poput čaše rashlađenog piva sa savršenom pjenom. Znaju to i naši Gastrolovci, koji ovih dana uživaju u Stella Artois pivu i slasnim zalogajima.

Pitali smo ih uz koja sezonska jela najradije piju pivo...

Nasja Duplančić: Janjetina s bižima

"Janjetina s bižima je tradicionalno dalmatinsko jelo koje se kuha na proljeće jer je tada sezona janjetine i graška. Odlično pristaje uz Stella pivo jer je pitko bez izražene gorčine. To ga jedno čini i idealnim izborom u toplijim danima", kazala je Nasja, autorica popularnog bloga.

Darko Debić: Yakitori ražnjići

"Bogat i pun hmeljni okus Stelle odlično se slaže sa slatko-slanim yakitori ražnjićima. Soja umak, mirin i sake im zaista daju karakter", kazao je autor bloga Samo jedan griz

Marijana Zlomislić: Plate sa sirevima 

"Budući da je Stella Artois lagana, volim je kombinirati s platom aromatičnih sireva. Uz to, odlično mi odgovara i uz sva ljuća jela jer zaista osvježava", rekla je Marijana, autorica Un Mondo di Sapori. 

Zrinka Zekulić: Pizza s tijestom od batata

Uz pizzu gotovo svi vole popiti čašu rashlađenog piva, pa tako i autorica bloga Gladuša. "Obično pivo pijemo kada pripremam pizzu s tijestom od batata. Obožavam ga kombinirati i uz originalne meksičke tortilje s kukuruznim brašnom."

Matija Plašć: Spring rolice

"Uz pivo najčešće kombiniram zanimljive snackove; u ovom su periodu to najčešće spring rolice. Hrskave su, pune okusa i Stella Artois ih odlično nadopunjava", rekao je autor bloga Sweety&Spicy

Osmisli čašu za pivo s osobnim pečatom!

Naši suradnici, Gastrolovci, prihvatili su novi izazov i uključili se u suradnji s partnerom Stellom Artois u projekt u kojem zajedno dizajniramo izgled limited edition čaša za pivo. Osmislili su svoje poruke, prilagodili izgled čaše svom ukusu, a isto možeš i ti na stranici casapunazivota.hr!

Najkreativnije prijedloge Stella Artois nagradit će prikladnim poklon paketima koji uključuju personalizirane čaše i pivo. Prijave traju do 17. lipnja pa nemoj propustiti ovu priliku. Neka i tvoja čaša bude puna života uz Stella Artois! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.