Najave 20. ožujka 2023.

Darko Debić: "Kupon za Tommy koji sam dobio uz 24 Oranž iskoristio sam za nabavku namirnica za svoj sljedeći recept"

Darko Debić
Darko Debić foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Gastro bloger Darko Debić oduševljen je online pretplatom na 24sata - za 17 eura dobilo je obilje izvrsnog sadržaja, ali i odlične pogodnosti u vrijednosti od 88 eura kod naših partnera. Prvo je iskoristio pogodnost za kupnju u Tommyju

Gastro bloger Darko Debić, autor sve popularnijeg bloga Samo jedan griz koji je nedavno premašio brojku od 100.000 pratitelja, redovito čita portal 24sata.hr te je pretplaćen na njegov Plus+ sadržaj. Otkrio nam je što ga najviše zanima na portalu 24sata te kako je iskoristio pogodnosti koje je dobio kao novi korisnik najatraktivnije godišnje pretplate Oranž.

 | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Darko Debić foto: Sanjin Strukić/PIXSELL  | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Darko Debić foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

“Naravno da me najviše zanimaju teme vezane uz hranu, restorane i putovanja. Ali osim toga pratim i zbivanja u svijetu i Hrvatskoj. A novinari 24 sata sjajno pokrivaju sve teme, tako da kad god dođem na portal mogu naći puno novih zanimljivih članaka.

Godišnja pretplata 24 oranž je odlična jer osim pristupa ekskluzivnom sadržaju portala dobivaš i kupone u iznosu od 88 €, za šoping u Tommyju, vožnju Eko taksijem, narudžbe preko Wolta, kokice i gazirano piće u CineStaru, proizvode Grawe osiguranja, dodatke prehrani iz Matičnjaka i igre u Casino 24.

 | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Darko Debić foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ja sam se odlučio svoj prvi kupon iskoristiti u Tommyju. Kupio sam namirnice za kreiranje svog sljedećeg recepta, ali isto tako i par tanjura za serviranje i fotkanje. Tako da sam u Tommyju našao sve što mi je potrebno!”, otkrio nam je Darko Debić o godišnjoj pretplati 24 Oranž u kojoj za 17 eura, uz pretplatu na Plus sadržaj portala 24sata dobivaš i kupone u iznosu od 88 eura za Tommy, Wolt, CineStar, Eko Taxi, Grawe, Matičnjak, Admiral, ali i popuste naših drugih partnera.

 | Author: Sanjin Strukić/PIXSELL Darko Debić foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.