Najave 09. listopada 2018.

Događaj mjeseca: Janjeće tripice na pet načina

foto: Bicko
gastro postao gastro.24sata.hr
Nikada se djeca neće moći načuditi u čemu to njihovi roditelji za stolom mogu toliko uživati. Sve dok samo ne odrastu i zaljube se u fileke, tripice, vampe, škembiće... Restoran Bicko vas stoga poziva na festival fileka 19. listopada u 18 sati!

Restoran Bicko na staroj karlovačkoj cesti od samih početaka njeguje ljubav prema ovoj siromaškoj, ali divnoj namirnici i tako se 19. listopada sprema još jedna nezaboravna Bickova filekijada, ovoga puta u glavnoj ulozi s – janjećim iznutricama!

Za razliku od dosadašnjih susreta, nema razvikanih legendi, Brace Sanjina, Hrvoja Zirojevića, nego sve sprema Bickova kuhinja.

Na meniju su klasični špek fileki, zatim fileki u štrudli s porilukom, fileki na salatu, lazanje od tripa te za „desert“ lampredotto s janjećim tripama! Za prijatelje – lambredotto!

 | Author: Bicko foto: Bicko

Legendarni gazda Ivica najavio je u posljednji trenutak i gosta iznenađenja, talijanskog majstora, kralja iznutrica Gregorija Mannuccija koji će osobno raditi lambredotto!

 | Author: Bicko foto: Bicko

Najbitnije je da se prijavite na šanku Bicka na adresi Karlovačka 24, ili rezervirate na telefon 091 133 3301 radnim danom od 11-18 (jer se bez prethodne rezervacije ne može prisustvovati događaju - požurite!), i onda jednostavno satima uživate u jelima i vrhunskoj malvaziji Templar istarskih majstora iz vinarije Rossi.

 | Author: Vinarija Rossi foto: Vinarija Rossi

Cijena za pet jela i piće dobrodošlice je 120 kuna, detalji na facebook eventu i pripazite da ne ostanete bez mjesta!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.