Najave 16. srpnja 2018.

Foodballerka je jučer imala najveći CROburger u Hrvatskoj

foto: Goran Kovačević
gastro postao gastro.24sata.hr
Gastro festival ulazi u produžetke i radi i danas, u ponedjeljak 16.7.

Kockice su zavladale Hrvatskom i možete ih vidjeti od automobila, odjevnih kombinacija, na ručnicima za plažu, a na Foodballerki je predstavljen i CroBurger – jedinstveni trobojni burger.

 

 | Author: Goran Kovačević foto: Goran Kovačević

 

Pripremao se u kućici Kitchen & Grill Plac u nedjelju,15.7. u 14.00 h i bio sjajna uvertira za utakmicu. Croburger, burger 'Iznad svih' burgera, kako ga od milja zove autor Joško, autohtoni je hrvatski proizvod, a njegovo je pecivo obojeno u boje hrvatske zastave. Pri izradi peciva nisu korištena umjetna bojila već ona prirodna od cikle i borovnice.

Promjer ovog gigantskog CroBurgera veći je od 43 cm, a osim karakterističnog peciva burger obogaćuju domaća hrvatska junetina, coleslaw salata i umak 'Plac'. 

 

 | Author: Goran Kovačević foto: Goran Kovačević

 

Velika novost je i da Foodballerka ide u produžetke. Iako je festival trebao završiti 15.7. kada završava i Svjetsko nogometno prvenstvo, Festival će raditi i danas, 16.7. kada na velikom ekranu od 12 kvadratnih metara, pratimo prijenos dočeka hrvatske nogometne reprezentacije. 

Više informacija na webu i Facebooku.

 | Author: Goran Kovačević foto: Goran Kovačević

 | Author: Goran Kovačević foto: Goran Kovačević  | Author: Goran Kovačević foto: Goran Kovačević

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.