Najave 05. lipnja 2018.

Grickaj Kviki i odvezi novu Vespu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Jesi li vatrena navijačica ili samo uz frendice paseš oči dok zgodni nogometaši trče ekranom? Nije ni bitno jer imaš Kviki uz sebe, a donosi ti i bogate nagrade!

Vjerujemo da si već napravila planove za 16. lipnja i u 21 sat ćeš na svoj način bodriti našu repku u okršaju s Nigerijom. Možda si pripremila svoju majicu s kockicama i glasnice za gromoglasnu podršku. A ako nogomet nije tvoj đir, vjerojatno već imaš tajni plan kako se zabaviti dok ekipa tvog dragog iz petnih žila vrišti na promašene golove. Uostalom, uvijek možeš pozvati frendice i uživati umjesto u nogometu u - nogometašima! 

 | Author: Promo foto: Promo

Provozaj svoju novu Vespu

Koju Vespu? Onu koju ćeš osvojiti uz dovoljnu količinu Kviki grickalica! Ne brini, znamo da ti ne treba dodatna motivacija za uživanje u grickanju. Ali ako možeš voziti novu Vespu Primaveru 50R uz plažu, okinuti selfie novim Samsung mobitelom na moru, odigrati rundu na Playstationu 4 Pro ili osvojiti odlične poklon pakete - zašto ne? 

 | Author: Promo foto: Promo

Kako do nagrada 

Skokni u najbliži Konzum ili Tommy do 30. lipnja i opskrbi se Kviki grickalicama. Potroši 30 kuna na hrskave štapiće, perece, gric, ribice ili neke druge omiljene Kviki proizvode. Samo ne zaboravi sačuvati račun. Broj računa s osobnim podacima šibni SMS-om ili se prijavi putem web stranice. Nakon toga imaš zadatak grickati slasne grickalice i nestrpljivo dočekati izvlačenje sretnih dobitnika 6. srpnja.

 | Author: Promo foto: Promo

Stižu dva nova Kviki igrača

Kviki tim uoči Svjetskog dobio je svoje pojačanje! Za sve one koje vole začiniti svakodnevicu uz vatrene… grickalice, tu je novi Kviki gric Pikant. Drugi igrač je poznat kao pravo pojačanje za cijelu ekipu, a on je Kviki navijački mix. Obožavat ćeš ga jer je prava kombinacija pereca i drugih oblika grickalica koje će upotpuniti vašu navijačku atmosferu.

 | Author: Promo foto: Promo

Zvuči tako hrskavo dobro, zar ne? Sve što ti preostaje je pripremiti sve rekvizite za navijanje po tvojoj mjeri i bodriti našu reprezentaciju. Ne zaboravi škicnuti detalje Kviki nagradne igre i uključiti se, jer možda baš ti postaneš sretnica koja će ponosno gradom voziti novu Vespu.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.