Najave 07. prosinca 2020.

Izazovi Gastrolovku Nasju i osvoji paket Staropramen piva!

foto: Danijel Berković/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Izazovi Gastrolovku Nasju Duplančić i osvoji nagradu - Staropramen poklon-paket koji se sastoji od Staropramen piva i daske za sir. Sve što trebaš je u obrascu ispod članka predložiti jelo koje odlično pristaje uz pivo...

Samo za tebe pripremili smo petotjedni izazov u kojem te pozivamo da izazoveš naše suradnike, poznate food blogere Gastrolovce i osvojiš super nagrade: paket Staropramen piva i dasku za sir. Izazov traje pet tjedana na portalu missGastro, a više o uvjetima saznaj u članku!

Svaki tjedan u narednih pet tjedana imati ćeš priliku izazvati jednog Gastrolovca i to sljedećim redoslijedom: Darko Kontin, Andrea Cukrov, Vedran Bošković, Marijana Zlomislić, Nasja Duplančić.

Ispuni obrazac na linku i osvoji Staropramen poklon paket!

Izazovi Nasju, osvoji nagrade!

U tjednu pred nama pozivamo te da izazoveš Nasju Duplančić, autoricu bloga "Mama, ja sam gladan". Njen blog pravo je odredište za sve kojima nedostaje inspiracije za pripremu obroka, a prioritet im je da jelo bude i hranjivo i brzo. 

Misliš da imaš savršen recept za ručak ili večeru? Uvijek si se pitala jesu li recepti koje naši blogeri pripremaju zaista tako dobri kao na fotkama? Doskočili smo toj dilemi! Ti predloži recept, a mi ćemo naći blogera koji će ga pripremiti. Imaš jedinstvenu priliku da Nasji predložiš jelo koje se savršeno slaže uz pivo, pričekaš našu odluku i možda baš ti osvojiš Staropramen poklon-paket.

 | Author: promo foto: promo

Prati nas tijekom cijelog studenog i prosinca jer u prosincu objavljujemo i poseban specijal sa svim receptima u izvedbi izazvanih blogera. Također, ako te odaberemo, tvoj će recept biti objavljen na portalu missGastro. Ne gubi vrijeme, izazovi Nasju, ispuni obrazac na dnu članka i pričekaj našu odluku! Živjeli!

Pročitaj pravila natječaja.

Ispuni obrazac na linku i osvoji Staropramen poklon paket!

 | Author: Promo foto: Promo

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.